Het Voorhuis Heerde Waar rust nog heel gewoon is

Gastenboek

-
(1)
(4) familie SturkenboomTolkBouzelmad
Wed, 7 January 2015 20:36:32 +0000

We hebben nu voor het 2e jaar achtereen met de feestdagen in het voorhuis verbleven.
Ook dit jaar was het weer genieten. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen en rondrennen. Aan de overkant van de weg heeft de buurman 3 shetlanders staan waar onze dochter niet bij weg te slaan is. In de directe omgeving kun je heerlijk over landweggetjes struinen, Landgoed Bonenburg ligt op loopafstand en het was heerlijk om door de bijbehorende landerijen met schapen te struinen. Ook een bezoek aan het bos achter Paleis het Loo was zeer de moeite waard. Het is echt een huis waar je je snel thuis voelt.

Het huis is ruim verdeeld en er is aan werkelijk alles gedacht. In de keuken vind je alle benodigdheden (van snijplanken tot taartvormen) die nodig zijn om dinertjes en ander gekokkerel tot een goed einde te laten komen. Tevens staat er een grote mand met speelgoed klaar voor de kinderen. De slaapkamers zijn ruim, comfortabel en sfeervol en in de avonden en nachten is het qua geluid lekker rustig. De badkamer beschikt over een toilet(2e) en luxe douchecabine. We hebben tijdens de 2e vakantie gelezen maar maakten af en toe ook gebruik van de tv/dvd speler en geluidsinstallatie. Fijne bijkomstigheid is dat je dicht in de buurt van het dorpscentrum zit waardoor even een paar boodschappen doen bij de supermarkt/ slager etc makkelijk is.

Sjoerd en Henny zijn twee aardige behulpzame mensen die ten alle tijden voor je klaar staan maar je ook het gevoel geven dat je je eigen domein hebt. Al met al weer een heerlijke tijd gehad in Heerde! Bedankt, Henny en Sjoerd, voor jullie gastvrijheid.

Onze aanraders zijn:
Een bezoekje aan het pittoreske dorpje Veessen. In de zomermaanden is er de mogelijkheid om met een pondje de IJssel over te steken.
Een wandeling door bos en heide met als startpunt de Ossenstal bij Epe.
Een bezoek aan Paleis het Loo in Apeldoorn.
En een wandeling in het bos achter Paleis het Loo: https://www.paleishetloo.nl/paleispark/
Heerlijk relaxen in en om het Voorhuis! Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 2=